Spanish fish with potatoes


Spain, seafood … Is in paradise! Try this Spanish dish I promise you will not be disappointed! I love fish in all its forms. Partly doing it so well by eating fish, cheap, varied and you will become so smart after all of it. 😉
Try this dish. You might get hold of Lubina, so also suitable Sik good.
Lubina con Ajio y vebolla, pimenton ahumadro con batata Brava y lemon
1 large Lubina
1 sliced onion
4 chopped garlic cloves
50 ml of olive oil
salt and pepper
1 teaspoon smoked paprika strong
3 tablespoons chopped parsley
Batata Brava
4 large potatoes into pieces lightly cooked
shredded zest of lemon 0.5
olive oil.
Fry gently the onion and garlic in oil without taking the color. Add the peppers and let it get a quick heating. Put aside. Clear and clean the fish. Grease an aluminum sheet and add a bit of garlic Blansingen. Then place the fish on the salt and pepper and fill the belly with onions. Take the remaining garlic and oil and turn over the fish and sprinkle the parsley over. Gently close the aluminum paper so it will be a tight bag. Place in the oven for about 20 minutes 225 degrees, or until the fish is done.
Mix the potatoes with spices and lemon, and olive oil. Pour on a greaseproof paper and into the oven for about 20 minutes 225 degrees, or until browned.

Spanien, fisk och skaldjur… Är i paradiset! Prova denna spanska matrĂ€tt jag lovar du blir inte besviken! Jag Ă€lskar fisk i alla dess former. Dels mĂ„r man sĂ„ bra av att Ă€ta fisk, billigt, varierande och sĂ„ blir man ju sĂ„ smart av den. 😉
Testa denna matrÀtt. FÄr ni inte tag pÄ Lubina, sÄ passar Àven Sik bra.
Lubina con ajio y vebolla, pimenton ahumadro con batata Brava y lemon
1 stor Lubina
1 skivad gul lök
4 hackade vitlöks klyftor
50 ml olivolja
salt och peppar
1 tsk stark rökt paprika
3 msk hackad persilja
Batata Brava
4 stora potatisar i bitar lÀtt kokta
strimlad skal av 0,5 citron
olivolja.
FrÀs försiktigt löken och vitlöken i oljan utan den tar fÀrg. TillsÀtt paprikan och lÄt den fÄ en snabb upphettning. StÀll Ät sidan. Rensa och rengör fisken. Smörj ett aluminium ark och lÀgg lite av vitlöksblaningen. LÀgg sedan fisken pÄ salta och peppra och fyll buken med lök. Ta resterande vitlök och olja och slÄ över fisken och strö persiljan över. StÀng försiktigt aluminium papperet sÄ det blir en tÀt pÄse. StÀll i ugnen ca 20 minuter 225 grader eller tills fisken Àr klar.
Blanda potatisen med kryddorna och citronen samt olivoljan. HÀll pÄ ett smörpapper och in i ugnen ca 20 minuter 225 grader eller tills den fÄtt fÀrg.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s